Menu Close

Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na web stranicu MojaTransformacija.com koja omogućuje pristup sadržajima i savjetima vezanima za izgled i zdravlje. Uvjeti korištenja primijenjuju se na sve sadržaje i usluge na domenama i poddomenama stranice MojaTransformacija.com

Korištenjem web stranice MojaTransformacija.com smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Savjeti i preporuke

Savjeti, preporuke i ostale informacije navedene na web stranici MojaTransformacija nisu zamjena za profesionalne medicinske svjete te se kao takve ne smiju koristiti za donošenje odluka o liječenju.

Svi savjeti, preporuke i ostale informacije navedeni u našim člancima temelje se na vlastitom iskustvu te informacijama prikupljenim vlastitim istraživanjem, a njihovo korištenje i primjena isključivo su na vlastitu odgovornost korisnika.

Ova web stranica ne sadrži potpune medicinske informacije te je zamišljena kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Namjena informacija sadržanih na ovom portalu nije izbjegavanje konzultacija sa liječnikom i postavljanje samodijagnoze za liječenje određenih zdravstvenih problema.

Podaci prikupljeni putem skočnih ili drugih obrazaca

Podaci prikupljeni putem skočnih ili drugih obrazaca namijenjenih za preuzimanje besplatnih resursa koristit će se isključivo za slanje besplatnih resursa te edukativnih i promotivnih informacija u skladu sa sadržajem web stranice.

Korisnici u bilo kojem trenutku, putem veza u e-mail porukama, mogu provjeriti svoje podatke, ažurirati podatke, prekinuti primanje naših poruka te se izbrisati sa liste pretplatnika. Ako imate poteškoća s brisanjem ili izmjenom svojih podataka javite nam se na: info@mojatransformacija.com.

Podaci prikupljani putem skočnih ili drugih obrazaca obrađuju se putem servisa AWeber.

AWeber Systems, Inc. je naš partner u postupku slanja besplatnih resursa te edukativnih i promotivnih informacija. Radi funkcioniranja i sprečavanja zlouporabe prikupljaju se sljedeći podaci: IP adresa, država, grad, poštanski broj, email adresa i ime.

AWeber posvećuje maksimalnu pažnju zaštiti vaših podataka, a više o njihovim pravilima o zaštiti podataka možete saznati na: https://www.aweber.com/privacy.htm.

Unosom podataka i potvrdom za preuzimanje odgovarajućeg resursa unutar skočnih ili drugih obrazaca korisnici se usuglasuju s prethodno navedenim tvrdnjama vezanim za podatke prikupljene putem skočnih ili drugih obrazaca.

Posljednja promjena: 05.01.2021.

Preuzimanje dokumenta

PREUZIMANJE DOKUMENTA

Unesite svoje podatke za preuzimanje besplatnog dokumenta “Namirnice za razvoj crijevne mikroflore”